BLOG

 • Γιατί οι μικρόσωμοι σκύλοι δείχνουν δυσανάλογη επιθετικότητα?
  03/09/2021
  Γιατί οι μικρόσωμοι σκύλοι δείχνουν δυσανάλογη επιθετικότητα?
  Liked

  Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πιο μικρόσωμες φυλές μάλλον έχουν πιο επιθετική διάθεση συγκριτικά με τους μεγαλόσωμους ομολόγους τους. Διαβάστε πού οφείλεται αυτή η αναντιστοιχία μεγέθους και συμπεριφοράς. 

  Read more
 • 10 κλινικά συμπτώματα του σκύλου σου που ποτέ δεν πρέπει να αγνοήσεις
  31/08/2021
  10 κλινικά συμπτώματα του σκύλου σου που ποτέ δεν πρέπει να αγνοήσεις
  Liked

  Όταν ο σκύλος σου αρχίσει να συμπεριφέρεται παράξενα ή να είναι εκτός εαυτού, σίγουρα πανικοβάλλεσαι. Ενημερώσου για τα σημάδια που σίγουρα δεν μπορείς να αγνοήσεις.

  Read more
 • Γάτες πάνω στο αυτοκίνητο σου; Μάθε πως θα τις αντιμετωπίσεις
  29/07/2021
  Γάτες πάνω στο αυτοκίνητο σου; Μάθε πως θα τις αντιμετωπίσεις
  Liked

  Μήπως ψάχνεις λύσεις για να διώξεις μακριά τις γάτες από το αυτοκίνητο σου; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε χρήσιμες συμβουλές για να τις απωθήσεις μακριά. Διάλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

  Read more
 • 7 λόγοι που απαγορεύουν την τιμωρία της γάτας σου
  28/07/2021
  7 λόγοι που απαγορεύουν την τιμωρία της γάτας σου
  Liked

  Κάθε γατογονέας γνωρίζει ότι οι γάτες έχουν περίεργη ιδιοσυγκρασία. Oι γάτες δείχνουν άριστα τη δυσαρέσκεια τους μέσω συμπεριφορών που είναι συνήθως απαράδεκτες για εμάς. Σίγουρα θα σπεύσεις να την τιμωρήσεις, αλλά οι ειδικοί λένε ότι αυτό όχι μόνο είναι αντιπαραγωγικό, αλλά και άδικο. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 7 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να τιμωρείς το φιλαράκι σου για τις κακές του συμπεριφορές.

  Read more
 • 5 λόγοι που σε δαγκώνει το χάμστερ σου και πως να το ελέγξεις.
  27/07/2021
  5 λόγοι που σε δαγκώνει το χάμστερ σου και πως να το ελέγξεις.
  Liked

  Ακόμα και αν θεωρούνται ιδανικά κατοικίδια για τα παιδιά, διότι είναι συνεσταλμένοι και στοργικοί σύντροφοι, τα χάμστερ σίγουρα δαγκώνουν κάποιες φορές. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε τους κυριότερους λόγους που ωθούν ένα χάμστερ να δαγκώσει.

  Read more
 • 10 συναρπαστικές πληροφορίες για τα κουνούπια
  26/07/2021
  10 συναρπαστικές πληροφορίες για τα κουνούπια
  Liked

  Ανάμεσα στη φαγούρα, το πρήξιμο από το τσίμπημα και τις μεταδιδόμενες ασθένειες από τα κουνούπια, εύκολα ξεχνάμε ότι αποτελούν ένα θαύμα της εξελικτικής διαδικασίας και τα υποτιμούμε ως μέλη του οικοσυστήματος μας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 10 πράγματα που ξετυλίγουν το μυστήριο γύρω από αυτούς τους αιμοδιψείς θηρευτές.

  Read more
 • 22/07/2021
  11 λόγοι που όσοι άνδρες αγαπούν τους σκύλους τους γίνονται ιδανικοί σύζυγοι
  Liked

  Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 11 λόγους που η αγάπη ενός άντρα για τον σκύλο του τον μετατρέπει αυτόματα σε ιδανικό σύζυγο για κάθε γυναίκα.

  Read more
 • 8 απροσδόκητοι λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να φτερνίζεται
  15/07/2021
  8 απροσδόκητοι λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να φτερνίζεται
  Liked

  Ο σκύλος σου, ο τετράποδος χνουδωτός σύντροφός σου φτερνίζεται όλη την ώρα; Είσαι σίγουρος ότι οφείλεται σε αλλεργία ή πρόβλημα στο ανώτερο αναπνευστικό του σύστημα; Στο άρθρο που ακολουθεί αναλύουμε 8 λόγους που προκαλούν το φτέρνισμα του συντρόφου μας.

  Read more
 • 6 λόγοι που κάνουν τη γάτα σου να απολαμβάνει την ξεκούραση επάνω σου.
  08/07/2021
  6 λόγοι που κάνουν τη γάτα σου να απολαμβάνει την ξεκούραση επάνω σου.
  Liked

  Η γάτα σας απολαμβάνει να κάθεται επάνω στην κοιλιά σας; Αυτή η πράξη ψυχικής ένωσης είναι πολύ ευεργετική τόσο για εμάς, διότι μας ρίχνει την πίεση του αίματος και μας χαλαρώνει, όσο και για αυτά, διότι ικανοποιούν κάποιες από τις ανάγκες τους. Ποιες είναι αυτές; Μάθε στο άρθρο που ακολουθεί.

  Read more
 • 13 εκπληκτικά πράγματα για τις μέλισσες που τις ξεχωρίζουν από τα άλλα ζώα
  01/07/2021
  13 εκπληκτικά πράγματα για τις μέλισσες που τις ξεχωρίζουν από τα άλλα ζώα
  Liked

  Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές πληροφορίες που αφορούν τις μέλισσες, αυτά τα μυστηριώδη έντομα, τα οποία βουίζουν διαρκώς ολόγυρα μας. Στο άρθρο που ακολουθεί θα γνωρίσετε 13 εκπληκτικά πράγματα για αυτές, που τις καταστούν έναν πραγματικά ανεκτίμητο θησαυρό για την επιβίωση μας,

  Read more
 • Συστροφή στομάχου και σκύλος: 5 πρώιμα σημάδια που ίσως τον σώσουν
  24/06/2021
  Συστροφή στομάχου και σκύλος: 5 πρώιμα σημάδια που ίσως τον σώσουν
  Liked

  Το πρήξιμο της κοιλιάς ενός σκύλου είναι από τα πιο σπαραξικάρδια θεάματα που βλέπουν στα επείγοντα περιστατικά οι κτηνίατροι ενός νοσοκομείου ζώων. Η συστροφή στομάχου οδηγεί σε μία αλληλουχία προβλημάτων που ίσως προκαλέσουν τον θάνατο σε λίγες ώρες, αν δεν γίνει θεραπεία. Υπάρχουν κάποιες ράτσες σκύλων που συγκριτικά με άλλες είναι πιο ευάλωτες σε αυτό το φαινόμενο. Αν αντιμετωπιστεί νωρίς, περίπου το 90-95% των περιπτώσεων σκύλων που χειρουργούνται θα επιβιώσουν.

  Read more
Showing 122 to 132 of 243 (23 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0