BLOG

 • Καθρεφτίζει η συμπεριφορά του σκύλου μας το συναισθηματικό μας περιεχόμενο;
  19/11/2020
  Καθρεφτίζει η συμπεριφορά του σκύλου μας το συναισθηματικό μας περιεχόμενο;
  Liked

  Μέχρι τώρα στη ζωή μας, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε βιώσει αποτυχίες με τον ένα ή άλλο τρόπο. Όλοι έχουμε συναισθηματικά φορτία και εμπόδια που μας επηρεάζουν. Κανένας δεν επιτυγχάνει με ό,τι καταπιάνεται. Και επίσης, κανένας δεν αποτυγχάνει απολύτως σε όλα. Και σαν να μην φθάνει ότι βλάπτουμε τόσο πολύ τον εαυτό μας με αυτές τις εσωτερικές διαταραχές, βλάπτουμε και αυτούς που ζουν τριγύρω μας. Τα θύματα δεν είναι μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και τα χνουδωτά φιλαράκια...

  Read more
 • 12 πράγματα που ίσως αγνοείς για τα «μουστάκια» της γάτας σου
  12/11/2020
  12 πράγματα που ίσως αγνοείς για τα «μουστάκια» της γάτας σου
  Liked

  Είτε οι γάτες είναι χαριτωμένες λόγω των μουστακιών τους είτε τα μουστάκια είναι χαριτωμένα γιατί βρίσκονται κολλημένα πάνω στις γάτες. Όπως και να έχει, οι γάτες και τα μουστάκια τους σχηματίζουν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί κάποιες άγνωστες πτυχές του πολύτιμου αυτού οργάνου της γάτας.

  Read more
 • 17 θαυμαστά πράγματα για όλα τα είδη χελώνας
  05/11/2020
  17 θαυμαστά πράγματα για όλα τα είδη χελώνας
  Liked

  Είδη Χελώνας: Από τις τεράστιες, αργοκινούμενες, χερσαίες χελώνες και τις ζωηρές και περίεργες νεροχελώνες του γλυκού νερού, ως τις μεγαλοπρεπείς θαλάσσιες χελώνες, που με το υπέροχα ρυθμικό στυλ κολύμβησής τους γλιστρούν στα βάθη των ωκεανών, στο άρθρο που ακολουθεί θα αναφέρουμε 17 θαυμαστά πράγματα που χαρακτηρίζουν τα υπέροχα αυτά πλάσματα.

  Read more
 • Πώς πλησιάζουμε έναν άγνωστο σκύλο;
  29/10/2020
  Πώς πλησιάζουμε έναν άγνωστο σκύλο;
  Liked

  Η επαφή με έναν σκύλο που δεν έχετε ξαναδεί μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Γνωρίζετε πώς να ξεχωρίσετε έναν φιλικό σκύλο από έναν δυνητικά επικίνδυνο; Τι πρέπει να κάνετε αν ο σκύλος έρθει από μόνος του προς το μέρος σας ή αν αρνηθεί να σας πλησιάσει; Ποια είναι τα συνηθέστερα σημάδια φόβου ή επιθετικότητας που πρέπει να προσέξετε; Μάθετε περισσότερα στο άρθρο που ακολουθεί.

  Read more
 • Ποια φυλή γάτας ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σου;
  22/10/2020
  Ποια φυλή γάτας ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σου;
  Liked

  Σ' αρέσουν οι γάτες και ήρθε η ώρα να αποκτήσεις μία; Ποια είναι η συνήθης καθημερινότητα σου; Πώς ξοδεύεις τον ελεύθερό σου χρόνο; Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι η προδιάθεση και τα χαρακτηριστικά κάθε γάτας διαφέρουν δραματικά από ράτσα σε ράτσα. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε ορισμένες ράτσες γάτας που ίσως ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου.

  Read more
 • 10 λάθη που όλοι κάνουμε στην αντιμετώπιση του σκύλου μας
  15/10/2020
  10 λάθη που όλοι κάνουμε στην αντιμετώπιση του σκύλου μας
  Liked

  Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας κάνουμε πράγματα άθελά μας που μπερδεύουν ή ενοχλούν τους τετράποδους φίλους μας. Στο άρθρο που ακολουθεί παραθέτουμε 10 από τα πράγματα αυτά, με τα οποία αναστατώνουμε τα φιλαράκια μας.

  Read more
 • 4 Σημάδια Άγχους στους Παπαγάλους
  09/10/2020
  4 Σημάδια Άγχους στους Παπαγάλους
  Liked

  Υποπτεύεσαι ότι ο παπαγάλος σου βιώνει στρες; Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρεις τα 4 πιο βασικά σημάδια άγχους που, αν τα διαπιστώσεις άμεσα, πρέπει να απευθυνθείς στον κατάλληλο κτηνίατρο ή σε ένα νοσοκομείο εξωτικών ζώων.

  Read more
 • 7 συμβουλές για να σταματήσει ο σκύλος να σκάβει τον κήπο σου
  02/10/2020
  7 συμβουλές για να σταματήσει ο σκύλος να σκάβει τον κήπο σου
  Liked

  Ο σκύλος σας αρέσκεται στο να σκάβει τον κήπο σας; Προτού πάθετε κατάθλιψη, διαβάστε παρακάτω γιατί το μικρό αυτό τριχωτό πλασματάκι σκάβει τον κήπο σας και τι μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε την καταστροφική αυτή συνήθεια.

  Read more
 • 11 ασθένειες που μπορούν να μας μεταδώσουν τα κατοικίδια μας
  24/09/2020
  11 ασθένειες που μπορούν να μας μεταδώσουν τα κατοικίδια μας
  Liked

  Τα κατοικίδια είναι για τους περισσότερους από εμάς σαν μέλη της οικογένειάς μας. Καθώς περνάμε μαζί τους τις περισσότερες ώρες της ημέρας, πέρα από τις χαρούμενες στιγμές που μας χαρίζουν, μπορούν να μας μεταφέρουν και κάποια από τα μικρόβιά τους. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 11 ασθένειες ή παθογένειες που δυνητικά μπορούν να μας μεταδώσουν οι τριχωτοί σύντροφοι μας.

  Read more
 • Είναι, άραγε, τα κουνέλια «εύκολα ζώα» ως κατοικίδια;
  17/09/2020
  Είναι, άραγε, τα κουνέλια «εύκολα ζώα» ως κατοικίδια;
  Liked

  Τα κουνέλια ως κατοικίδια: Τα κουνέλια είναι ευαίσθητα ζώα, απαιτούν ειδική φροντίδα και είναι πολύ συντροφικά. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και αξιαγάπητο πλασματάκι και το 3ο πιο δημοφιλές κατοικίδιο μετά το σκύλο και τη γάτα. Μάθετε περισσότερα για το πόσο εύκολο ζώο είναι ως κατοικίδιο στο άρθρο που ακολουθεί.

  Read more
 • 83 εκπληκτικά πράγματα για τις γάτες
  10/09/2020
  83 εκπληκτικά πράγματα για τις γάτες
  Liked

  Εκπληκτικά πράγματα για τις γάτες: Οι μικροί μας σύντροφοι κρύβουν πολλά μυστικά πέρα από αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Για να εκτιμήσεις στο έπακρο τη μοναδικότητα τους, στο άρθρο που ακολουθεί παραθέτουμε 83 αξιοθαύμαστες πληροφορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της ζωής και δράσης των πολύτιμων φίλων μας.

  Read more
Showing 177 to 187 of 257 (24 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0