BLOG

 • 7 λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να κλαίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις
  13/05/2021
  7 λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να κλαίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις
  Liked

  Ο σκύλος σου κλαψομουρμουρίζει; Τι σημαίνει ο φωνιτισμός αυτός; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 7 λόγους που ωθούν το φιλαράκι σου στο κλάμα, αλλά και τρόπους για να το αντιμετωπίσεις. Μην ξεχνάς ότι τα χνουδωτά φιλαράκια μας είναι σαν εμάς. Χρειάζονται αγάπη και αλληλεπίδραση ως κοινωνικά πλάσματα, για να αισθάνονται ευχαριστημένα. Αν ικανοποιήσεις τις ανάγκες αυτές, ο κολλητός σου θα γίνει το πιο ευτυχισμένο τετράποδο του κόσμου.

  Read more
 • Έχει κρυστάλλινο νερό το ενυδρείο σου; Αν όχι μάθε γιατί και πώς θα αντιστρέψεις την κατάσταση
  07/05/2021
  Έχει κρυστάλλινο νερό το ενυδρείο σου; Αν όχι μάθε γιατί και πώς θα αντιστρέψεις την κατάσταση
  Liked

  Το διαυγές νερό στο ενυδρείο είναι ο διακαής πόθος όλων των κατόχων του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, για να δημιουργήσεις κρυστάλλινο νερό στο ενυδρείο σου, είναι να διαπιστώσεις την αιτία εμφάνισης αυτής της ενοχλητικής θαμπάδας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε τις αιτίες που οδηγούν σε θολό νερό στο ενυδρείο, αλλά και τρόπους για να πετύχεις τη μόνιμη ύπαρξη καθαρού νερού.

  Read more
 • Γιατί σε δαγκώνει ο παπαγάλος σου; Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης αυτής της συμπεριφοράς
  27/04/2021
  Γιατί σε δαγκώνει ο παπαγάλος σου; Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης αυτής της συμπεριφοράς
  Liked

  Οι παπαγάλοι που επιδεικνύουν αρνητικές συμπεριφορές, όπως το δάγκωμα ή τα ουρλιαχτά, προσπαθούν να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους. Πρέπει να μάθουμε να τους ακούμε. Πρέπει πάντα να προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί μας δαγκώνει ο κολλητός μας, αλλά και ποιες συμπεριφορές πρέπει ή όχι να εφαρμόζονται σε πουλιά που έχουν ροπή στο δάγκωμα.

  Read more
 • Πώς μπορείς να βοηθήσεις εγκαταλελειμμένα γατάκια να επιβιώσουν;
  22/04/2021
  Πώς μπορείς να βοηθήσεις εγκαταλελειμμένα γατάκια να επιβιώσουν;
  Liked

  Βρήκατε εγκαταλελειμμένα γατάκια στο δρόμο; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον χειρισμό και την καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, όπως: Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι εγκαταλελειμμένα; Πώς να ξεχωρίσουμε την ηλικία τους; Πώς να τα ταΐσετε; 

  Read more
 • Φόρος τιμής στην μνήμη του ανεκτίμητου σκύλου μου
  14/04/2021
  Φόρος τιμής στην μνήμη του ανεκτίμητου σκύλου μου
  Liked

  Διαβάστε τον σύντομο επικήδειο και ταυτόχρονα κραυγή αγωνίας του αφεντικού προς τον σκύλο του, που ίσως δεν πρόλαβε να του δείξει πόσο πολύ τον αγάπησε λόγω του σύντομου βίου του σκύλου.

  Read more
 • Στοματίτιδα στις γάτες: Τι είναι και πώς θεραπεύεται
  08/04/2021
  Στοματίτιδα στις γάτες: Τι είναι και πώς θεραπεύεται
  Liked

  Η στοματίτιδα στις γάτες είναι μία σοβαρή φλεγμονή της βλεννώδους επιφάνειας της στοματικής κοιλότητας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναλύουμε τα αίτια εμφάνισης, τα συμπτώματα, αλλά και τους τρόπους θεραπείας και πρόληψης της φλεγμονής αυτής.

  Read more
 • Αίμα στα ούρα του σκύλου: Τα αίτια και η αντιμετώπιση του φαινομένου
  01/04/2021
  Αίμα στα ούρα του σκύλου: Τα αίτια και η αντιμετώπιση του φαινομένου
  Liked

  Διαπιστώσατε την ύπαρξη κηλίδων αίματος στα ούρα του σκύλου σας; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε τους κυριότερους λόγους που προκαλούν την αιματουρία στους σκύλους, αλλά και τα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούν συνήθως οι κτηνίατροι.

  Read more
 • Η φυλή της γάτας Σιάμ: Δώδεκα χαρακτηριστικά της θρυλικής αυτής ράτσας
  24/03/2021
  Η φυλή της γάτας Σιάμ: Δώδεκα χαρακτηριστικά της θρυλικής αυτής ράτσας
  Liked

  Η γάτα Σιάμ είναι μία φυλή γάτας που διακρίνεται για τη λαμπερή και αριστοκρατική της εμφάνιση καθώς και τους χαρακτηριστικούς της τρόπους. Αποτελούν αγαπημένο αντικείμενο μελέτης, διότι έχουν ιδιαίτερα και αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Αν και εσύ έχεις μία τόσο αξιαγάπητη συντροφιά, γνωρίζεις άραγε πολλά για αυτήν; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες για τη θρυλική αυτή ράτσα.

  Read more
 • Προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το κουνέλι σου είναι άρρωστο
  18/03/2021
  Προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το κουνέλι σου είναι άρρωστο
  Liked

  Τα κουνέλια έχουν μάθει από τη φύση τους να καλύπτουν κάθε σημάδι αδυναμίας ή ασθένειας ώστε να γλιτώνουν από δυνητικούς θηρευτές. Στο άρθρο που ακολουθεί, αναφέρουμε κάποια χαρακτηριστικά σημεία που υποδηλώνουν πρόβλημα υγείας, ώστε ο «γονέας» τους να τα εντοπίσει άμεσα και να απευθυνθεί στον κτηνίατρο μικρών ζώων.

  Read more
 • 8 κοινά σημεία ανάμεσα στους ανθρώπους και τις γάτες
  11/03/2021
  8 κοινά σημεία ανάμεσα στους ανθρώπους και τις γάτες
  Liked

  Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι έχουν πολλά κοινά με τις γάτες και όσοι δεν μπορούν να συσχετιστούν μαζί τους, ίσως τώρα διαβάζοντας στο άρθρο που ακολουθεί τις 8 ομοιότητες ανάμεσα σε εμάς και αυτές, να αλλάξουν γνώμη.

  Read more
 • 5 «εχθροί» του κατοικίδιου σου μέσα στο σπίτι.
  04/03/2021
  5 «εχθροί» του κατοικίδιου σου μέσα στο σπίτι.
  Liked

  Τα κατοικίδια μας, όπως και εμείς, μπορεί να εμφανίσουν αλλεργίες που οι αιτίες τους αποτελούν πρόκληση, ειδικά όταν οι αλλεργιογόνοι παράγοντες βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε πέντε τύπους ύποπτων παραγόντων για αλλεργίες μέσα στο σπίτι, αλλά και χρήσιμες συμβουλές ανακούφισης ενός αλλεργικού κατοικίδιου.

  Read more
Showing 155 to 165 of 260 (24 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0