Ο επισκέπτης ή χρήστης της ιστοσελίδας PET FAN που προτίθεται να προβεί σε συναλλαγή με το διαδικτυακό μας κατάστημα, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρακάτω όρους.

Σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας με το e shop μας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

Η εταιρεία PET FAN διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους όρους χρήσης και γι΄αυτό σας προτείνουμε να επισκέπτεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα το πεδίο αυτό προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των προσωπικών δεδομένων και στις αποφάσεις της επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων με τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 καθώς επίσης και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και τις οδηγίες του ευρωπαϊκού δικαίου 95/46/ΕΚ, 97/66 ΕΚ.

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, δίνονται ή πωλούνται σε κανένα τρίτο μέρος παρά μόνο κατά εφαρμογή των σχετικών διατάξεων που αφορούν τις αρμόδιες αρχές.

Η διαχείριση των προσωπικών σας στοιχείων, που παραδόθηκαν οικειοθελώς στην εταιρεία,  δύναται να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να σας παρουσιάσει νέα προϊόντα, προσφορές, διαγωνισμούς. Επίσης η εταιρεία δύναται να επικοινωνήσει μαζί σας για έρευνα αγοράς.

Κατά την αποστολή των επιλεγμένων από εσάς προϊόντων δίνετε στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφοράς τα απαραίτητα στοιχεία  για την διενέργεια της παράδοσης αυτών.

Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να παρεμβαίνετε αλλάζοντας ή διαγράφοντας τα στοιχεία των προσωπικών σας δεδομένων ή μέρος αυτών.

Η PET FAN δεν συλλέγει ούτε αρχειοθετεί προσωπικά δεδομένα πιστωτικών καρτών ή κωδικούς και όνομα χρήστη paypal. Αυτά καταχωρούνται από τον ίδιο κάτοχο/χρήστη της πιστωτικής κάρτας στα site των φορέων που δέχονται την πληρωμή με απ΄ευθείας μεταπήδηση  σε αυτά. Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την τράπεζα ή το paypal τότε οι κάτοχοι/χρήστες επιστρέφουν στο e shop για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η PET FAN στα πλαίσια των συναλλαγών που διενεργούνται στον ιστότοπο της δεν ευθύνεται για ζημιές που τυχόν προκύψουν από εκτέλεση ή από καθυστέρηση εκτέλεσης παραγγελιών με υπαιτιότητα του πελάτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα εγγυάται την διαθεσιμότητα των προϊόντων όπως αναγράφεται στο site. Σε περίπτωση λάθους από τον ανθρώπινο παράγοντα ή βλάβης στο σύστημα – server, οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη σχετικά.

Στην ιστοσελίδα περιέχονται πληροφορίες γενικού περιεχομένου όπως η σελίδα προϊόντος, οι κατηγορίες προϊόντος και το ενημερωτικό blog για διάφορους τομείς που σχετίζονται με την ζωή των κατοικίδιων σας.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν εξατομικεύονται για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενός από εσάς ή του κατοικίδιου σας.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να συμβουλεύεστε πάντα, τον κτηνίατρο σας ή τον εκπαιδευτή σας για κάθε εξιδεικευμένο πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί σχετικά με το κατοικίδιο σας.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει σε πελάτη ή χρήστη της ιστοσελίδας ή σε άλλο τρίτο πρόσωπο εξαιτίας πληροφοριών που αντλήθηκαν από το site και δεν τέθηκαν υπόψιν των ειδικών για την επίλυση του προβλήματος.

 

Η PET FAN δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, υπηρεσίες, επιλογές θα παρέχονται χωρίς σφάλματα, διακοπές ή παραλείψεις. Το περιεχόμενο του site διατίθεται «ως έχει» και ο πελάτης προβαίνει στην χρήση του κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και ευθύνης.

Το διαδικτυακό μας κατάστημα μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) μέσω των οποίων ο πελάτης μπορεί να μεταβαίνει σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η εταιρεία δεν φέρει καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών ή για προβλήματα τα οποία μπορεί να προκύψουν (ιοί ή άλλο επιβλαβές υλικό).

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας PET FAN με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Αποκτώντας πρόσβαση στον διαδικτυακό μας τόπο αποδέχεστε τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διαφορές οι οποίες προκύπτουν από την εφαρμογή των παραπάνω όρων και κανόνων με την χρήση του εν λόγω διαδικτυακού τόπου, εφόσον δεν δύναται να επιλυθούν φιλικά, λύνονται από τα δικαστήρια της Αθήνας με εφαρμογή του Ελληνικού δικαίου.

Για επικοινωνία με τον διαχειριστή του site χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας και αποστείλετε τις παρατηρήσεις, διαφωνίες σας στο customerservice@petfan.gr

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0