BLOG

Popular posts

 • 12 σημάδια που, αν αγνοηθούν, ίσως αποβούν μοιραία για τη γάτα σου
  30/07/2020
  12 σημάδια που, αν αγνοηθούν, ίσως αποβούν μοιραία για τη γάτα σου
  Liked

  Παρατηρείς τον κολλητό σου για κάποιες ημέρες να εμφανίζει μικρές και αδιευκρίνιστες αλλαγές στη συμπεριφορά του; Στο άρθρο που ακολουθεί παραθέτουμε μία λίστα 12 συμπτωμάτων που δεν πρέπει να αγνοήσεις, αν θέλεις να μην ρισκάρεις την έκθεση του φίλου σου σε δυνητικούς κινδύνους για την υγεία του.

  Read more
 • 11 ασθένειες που μπορούν να μας μεταδώσουν τα κατοικίδια μας
  24/09/2020
  11 ασθένειες που μπορούν να μας μεταδώσουν τα κατοικίδια μας
  Liked

  Τα κατοικίδια είναι για τους περισσότερους από εμάς σαν μέλη της οικογένειάς μας. Καθώς περνάμε μαζί τους τις περισσότερες ώρες της ημέρας, πέρα από τις χαρούμενες στιγμές που μας χαρίζουν, μπορούν να μας μεταφέρουν και κάποια από τα μικρόβιά τους. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 11 ασθένειες ή παθογένειες που δυνητικά μπορούν να μας μεταδώσουν οι τριχωτοί σύντροφοι μας.

  Read more
 • Συστροφή στομάχου και σκύλος: 5 πρώιμα σημάδια που ίσως τον σώσουν
  24/06/2021
  Συστροφή στομάχου και σκύλος: 5 πρώιμα σημάδια που ίσως τον σώσουν
  Liked

  Το πρήξιμο της κοιλιάς ενός σκύλου είναι από τα πιο σπαραξικάρδια θεάματα που βλέπουν στα επείγοντα περιστατικά οι κτηνίατροι ενός νοσοκομείου ζώων. Η συστροφή στομάχου οδηγεί σε μία αλληλουχία προβλημάτων που ίσως προκαλέσουν τον θάνατο σε λίγες ώρες, αν δεν γίνει θεραπεία. Υπάρχουν κάποιες ράτσες σκύλων που συγκριτικά με άλλες είναι πιο ευάλωτες σε αυτό το φαινόμενο. Αν αντιμετωπιστεί νωρίς, περίπου το 90-95% των περιπτώσεων σκύλων που χειρουργούνται θα επιβιώσουν.

  Read more
 • Στοματίτιδα στις γάτες: Τι είναι και πώς θεραπεύεται
  08/04/2021
  Στοματίτιδα στις γάτες: Τι είναι και πώς θεραπεύεται
  Liked

  Η στοματίτιδα στις γάτες είναι μία σοβαρή φλεγμονή της βλεννώδους επιφάνειας της στοματικής κοιλότητας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναλύουμε τα αίτια εμφάνισης, τα συμπτώματα, αλλά και τους τρόπους θεραπείας και πρόληψης της φλεγμονής αυτής.

  Read more
 • Ακίτα : 10 ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ράτσα
  06/11/2019
  Ακίτα : 10 ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ράτσα
  Liked

  Ενημερωθείτε για τα 10 πράγματα που αφορούν την ιστορία και τα χαρακτηριστικά των Ακίτα, με άξιο αντιπρόσωπο της φυλής, τον ηρωικό Χάτσικο.

  Read more
 • Αίμα στα ούρα του σκύλου: Τα αίτια και η αντιμετώπιση του φαινομένου
  01/04/2021
  Αίμα στα ούρα του σκύλου: Τα αίτια και η αντιμετώπιση του φαινομένου
  Liked

  Διαπιστώσατε την ύπαρξη κηλίδων αίματος στα ούρα του σκύλου σας; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε τους κυριότερους λόγους που προκαλούν την αιματουρία στους σκύλους, αλλά και τα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούν συνήθως οι κτηνίατροι.

  Read more
 • Βοήθεια! Ο σκύλος του γείτονα γαβγίζει συνέχεια. Τι πρέπει να κάνω;
  13/02/2020
  Βοήθεια! Ο σκύλος του γείτονα γαβγίζει συνέχεια. Τι πρέπει να κάνω;
  Liked

  Ο Σκύλος του Γείτονα Γαβγίζει: Σε πολλούς από εμάς έχει συμβεί. Το ερώτημα είναι πως να το αντιμετωπίσουμε. Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί για τα πιθανά αίτια του γαβγίσματος αλλά και τι μπορείτε να κάνετε ώστε να το σταματήσετε.

  Read more
 • Πυομήτρα: Η απειλή που μπορεί να σκοτώσει τη σκυλίτσα σου μέσα σε 48 ώρες
  22/07/2020
  Πυομήτρα: Η απειλή που μπορεί να σκοτώσει τη σκυλίτσα σου μέσα σε 48 ώρες
  Liked

  Πυομήτρα: Ενημερωθείτε για την πάθηση που εμφανίζεται συνήθως σε σκυλίτσες που δεν έχουν μπει στην αναπαραγωγική διαδικασία. Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί για τα συμπτώματα, τα είδη, τη διάγνωση και τη θεραπεία της.

  Read more
 • 4 Σημάδια Άγχους στους Παπαγάλους
  09/10/2020
  4 Σημάδια Άγχους στους Παπαγάλους
  Liked

  Υποπτεύεσαι ότι ο παπαγάλος σου βιώνει στρες; Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρεις τα 4 πιο βασικά σημάδια άγχους που, αν τα διαπιστώσεις άμεσα, πρέπει να απευθυνθείς στον κατάλληλο κτηνίατρο ή σε ένα νοσοκομείο εξωτικών ζώων.

  Read more
 • Προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το κουνέλι σου είναι άρρωστο
  18/03/2021
  Προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το κουνέλι σου είναι άρρωστο
  Liked

  Τα κουνέλια έχουν μάθει από τη φύση τους να καλύπτουν κάθε σημάδι αδυναμίας ή ασθένειας ώστε να γλιτώνουν από δυνητικούς θηρευτές. Στο άρθρο που ακολουθεί, αναφέρουμε κάποια χαρακτηριστικά σημεία που υποδηλώνουν πρόβλημα υγείας, ώστε ο «γονέας» τους να τα εντοπίσει άμεσα και να απευθυνθεί στον κτηνίατρο μικρών ζώων.

  Read more
 • 7 λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να κλαίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις
  13/05/2021
  7 λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να κλαίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις
  Liked

  Ο σκύλος σου κλαψομουρμουρίζει; Τι σημαίνει ο φωνιτισμός αυτός; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 7 λόγους που ωθούν το φιλαράκι σου στο κλάμα, αλλά και τρόπους για να το αντιμετωπίσεις. Μην ξεχνάς ότι τα χνουδωτά φιλαράκια μας είναι σαν εμάς. Χρειάζονται αγάπη και αλληλεπίδραση ως κοινωνικά πλάσματα, για να αισθάνονται ευχαριστημένα. Αν ικανοποιήσεις τις ανάγκες αυτές, ο κολλητός σου θα γίνει το πιο ευτυχισμένο τετράποδο του κόσμου.

  Read more
Showing 1 to 11 of 254 (24 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0