BLOG

 • Κουνέλια Lionhead: Όλα όσα αφορούν αυτήν την περιπετειώδη φυλή
  17/06/2021
  Κουνέλια Lionhead: Όλα όσα αφορούν αυτήν την περιπετειώδη φυλή
  Liked

  Μήπως ψάχνεις τον νέο τριχωτό σου σύντροφο ή αναζητάς τη συμπλήρωση της γούνινης οικογένειας σου με την ιδανική προσθήκη κατοικίδιου; Αν ναι, τότε σκέψου σοβαρά την απόκτηση ενός «μικρού λιονταριού» δηλαδή ενός Lionhead κουνελιού. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να γίνεις ένας υπεύθυνος κουνελο-γονέας.

  Read more
 • Σκύλος και θερμοπληξία: Σώσε τον σκύλο σου γνωρίζοντας τους κινδύνους
  10/06/2021
  Σκύλος και θερμοπληξία: Σώσε τον σκύλο σου γνωρίζοντας τους κινδύνους
  Liked

  Σκύλος και θερμοπληξία: Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί τα αποτελέσματα μίας πανεπιστημιακής έρευνας αναφορικά με τους παράγοντες κινδύνου που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών στους σκύλους που σχετίζονται με τη θερμοπληξία.

  Read more
 • Υπευθυνότητα και παιδί: Δίδαξε την αρετή αυτή μέσω του σκύλου σου
  03/06/2021
  Υπευθυνότητα και παιδί: Δίδαξε την αρετή αυτή μέσω του σκύλου σου
  Liked

  Οι σκύλοι είναι υπέροχα και εξαίρετα μέλη των οικογενειών μας. Πέρα από τη συντροφικότητα και την αγάπη, οι σκύλοι βοηθούν τα παιδιά σε μεγάλο βαθμό, διδάσκοντάς τους αρετές όπως αυτή της υπευθυνότητας. Να θυμάσαι ότι ο καλύτερος τρόπος διδαχής αυτής της σημαντικής αρετής είναι το παράδειγμα σου. Με υπομονή, επιμονή και ενθάρρυνση τα παιδιά αρχίζουν να κατανοούν μέσα από τη δική μας συμπεριφορά τι σημαίνει υπεύθυνος κάτοχος σκύλου και σιγά σιγά παρακινούνται να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας.

  Read more
 • 7 tips για να ελαττώσεις το βραδινό νιαούρισμα της γάτας σου
  27/05/2021
  7 tips για να ελαττώσεις το βραδινό νιαούρισμα της γάτας σου
  Liked

  Μήπως το νιαούρισμα της γάτας σου σε κρατά άγρυπνο τα βράδια; Δεν είσαι ο μόνος. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 7 πολύτιμες συμβουλές που ίσως σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημά σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να επισκεφθείς τον κτηνίατρο για να αποκλείσεις τυχόν ιατρικά προβλήματα διότι, όπως εμείς, έτσι και η γάτα σου μπορεί να κλαίει από ασθένεια ή πόνο.

  Read more
 • Η προσευχή μίας γενναίας αδέσποτης γάτας
  19/05/2021
  Η προσευχή μίας γενναίας αδέσποτης γάτας
  Liked

  Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί την προσευχή - παράκληση μίας αδέσποτης γάτας προς το Θεό για να βρει ένα σπίτι και έναν ιδιοκτήτη που θα ενδιαφέρεται για αυτήν, θα την φροντίζει και θα την αγαπάει.

  Read more
 • 7 λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να κλαίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις
  13/05/2021
  7 λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να κλαίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις
  Liked

  Ο σκύλος σου κλαψομουρμουρίζει; Τι σημαίνει ο φωνιτισμός αυτός; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 7 λόγους που ωθούν το φιλαράκι σου στο κλάμα, αλλά και τρόπους για να το αντιμετωπίσεις. Μην ξεχνάς ότι τα χνουδωτά φιλαράκια μας είναι σαν εμάς. Χρειάζονται αγάπη και αλληλεπίδραση ως κοινωνικά πλάσματα, για να αισθάνονται ευχαριστημένα. Αν ικανοποιήσεις τις ανάγκες αυτές, ο κολλητός σου θα γίνει το πιο ευτυχισμένο τετράποδο του κόσμου.

  Read more
 • Έχει κρυστάλλινο νερό το ενυδρείο σου; Αν όχι μάθε γιατί και πώς θα αντιστρέψεις την κατάσταση
  07/05/2021
  Έχει κρυστάλλινο νερό το ενυδρείο σου; Αν όχι μάθε γιατί και πώς θα αντιστρέψεις την κατάσταση
  Liked

  Το διαυγές νερό στο ενυδρείο είναι ο διακαής πόθος όλων των κατόχων του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, για να δημιουργήσεις κρυστάλλινο νερό στο ενυδρείο σου, είναι να διαπιστώσεις την αιτία εμφάνισης αυτής της ενοχλητικής θαμπάδας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε τις αιτίες που οδηγούν σε θολό νερό στο ενυδρείο, αλλά και τρόπους για να πετύχεις τη μόνιμη ύπαρξη καθαρού νερού.

  Read more
 • Γιατί σε δαγκώνει ο παπαγάλος σου; Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης αυτής της συμπεριφοράς
  27/04/2021
  Γιατί σε δαγκώνει ο παπαγάλος σου; Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης αυτής της συμπεριφοράς
  Liked

  Οι παπαγάλοι που επιδεικνύουν αρνητικές συμπεριφορές, όπως το δάγκωμα ή τα ουρλιαχτά, προσπαθούν να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους. Πρέπει να μάθουμε να τους ακούμε. Πρέπει πάντα να προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί μας δαγκώνει ο κολλητός μας, αλλά και ποιες συμπεριφορές πρέπει ή όχι να εφαρμόζονται σε πουλιά που έχουν ροπή στο δάγκωμα.

  Read more
 • Πώς μπορείς να βοηθήσεις εγκαταλελειμμένα γατάκια να επιβιώσουν;
  22/04/2021
  Πώς μπορείς να βοηθήσεις εγκαταλελειμμένα γατάκια να επιβιώσουν;
  Liked

  Βρήκατε εγκαταλελειμμένα γατάκια στο δρόμο; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον χειρισμό και την καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, όπως: Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι εγκαταλελειμμένα; Πώς να ξεχωρίσουμε την ηλικία τους; Πώς να τα ταΐσετε; 

  Read more
 • Φόρος τιμής στην μνήμη του ανεκτίμητου σκύλου μου
  14/04/2021
  Φόρος τιμής στην μνήμη του ανεκτίμητου σκύλου μου
  Liked

  Διαβάστε τον σύντομο επικήδειο και ταυτόχρονα κραυγή αγωνίας του αφεντικού προς τον σκύλο του, που ίσως δεν πρόλαβε να του δείξει πόσο πολύ τον αγάπησε λόγω του σύντομου βίου του σκύλου.

  Read more
 • Στοματίτιδα στις γάτες: Τι είναι και πώς θεραπεύεται
  08/04/2021
  Στοματίτιδα στις γάτες: Τι είναι και πώς θεραπεύεται
  Liked

  Η στοματίτιδα στις γάτες είναι μία σοβαρή φλεγμονή της βλεννώδους επιφάνειας της στοματικής κοιλότητας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναλύουμε τα αίτια εμφάνισης, τα συμπτώματα, αλλά και τους τρόπους θεραπείας και πρόληψης της φλεγμονής αυτής.

  Read more
Showing 133 to 143 of 243 (23 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0