BLOG

 • Προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το κουνέλι σου είναι άρρωστο
  18/03/2021
  Προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το κουνέλι σου είναι άρρωστο
  Liked

  Τα κουνέλια έχουν μάθει από τη φύση τους να καλύπτουν κάθε σημάδι αδυναμίας ή ασθένειας ώστε να γλιτώνουν από δυνητικούς θηρευτές. Στο άρθρο που ακολουθεί, αναφέρουμε κάποια χαρακτηριστικά σημεία που υποδηλώνουν πρόβλημα υγείας, ώστε ο «γονέας» τους να τα εντοπίσει άμεσα και να απευθυνθεί στον κτηνίατρο μικρών ζώων.

  Read more
 • 8 κοινά σημεία ανάμεσα στους ανθρώπους και τις γάτες
  11/03/2021
  8 κοινά σημεία ανάμεσα στους ανθρώπους και τις γάτες
  Liked

  Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι έχουν πολλά κοινά με τις γάτες και όσοι δεν μπορούν να συσχετιστούν μαζί τους, ίσως τώρα διαβάζοντας στο άρθρο που ακολουθεί τις 8 ομοιότητες ανάμεσα σε εμάς και αυτές, να αλλάξουν γνώμη.

  Read more
 • 5 «εχθροί» του κατοικίδιου σου μέσα στο σπίτι.
  04/03/2021
  5 «εχθροί» του κατοικίδιου σου μέσα στο σπίτι.
  Liked

  Τα κατοικίδια μας, όπως και εμείς, μπορεί να εμφανίσουν αλλεργίες που οι αιτίες τους αποτελούν πρόκληση, ειδικά όταν οι αλλεργιογόνοι παράγοντες βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε πέντε τύπους ύποπτων παραγόντων για αλλεργίες μέσα στο σπίτι, αλλά και χρήσιμες συμβουλές ανακούφισης ενός αλλεργικού κατοικίδιου.

  Read more
 • 5 παράξενες γατο-νηπιακές συμπεριφορές
  25/02/2021
  5 παράξενες γατο-νηπιακές συμπεριφορές
  Liked

  Αγαπάτε και εσείς τα μικρά γατάκι; Μήπως πρόσφατα αποκτήσατε το δικό σας; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 5 αλλόκοτες συμπεριφορές που μπορεί να σας προβληματίσουν, αλλά ταυτόχρονα να σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια.

  Read more
 • Ζηλεύουν οι γάτες ή όχι; Σημάδια και προβληματικές συμπεριφορές.
  17/02/2021
  Ζηλεύουν οι γάτες ή όχι; Σημάδια και προβληματικές συμπεριφορές.
  Liked

  Κάποιες φορές οι γάτες δείχνουν ότι φθονούν άλλες γάτες, ζώα ή ανθρώπους, αλλά ζηλεύουν πραγματικά; Πώς περιγράφεται η ζήλεια στη γάτα; Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα που εμφανίζει; Για ποιους λόγους μπορεί να δείξουν ζήλεια; Μπορούμε με κάποιον τρόπο να την σταματήσουμε; Μάθετε στο άρθρο που ακολουθεί.

  Read more
 • Γιατί «φωνάζει» ο παπαγάλος σου;
  11/02/2021
  Γιατί «φωνάζει» ο παπαγάλος σου;
  Liked

  Οι παπαγάλοι είναι πολύ ομιλητικά πουλιά και πολλές φορές οι κάτοχοι τους τους πιέζουν να σιωπούν. Τα πουλιά χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να επικοινωνούν και όχι μόνο. Στο άρθρο που ακολουθεί θα εξηγήσουμε για ποιους άλλους λόγους ο παπαγάλος σας μπορεί να «φωνάζει».

  Read more
 • Μήπως η γάτα σου ζητά τη βοήθεια σου;
  04/02/2021
  Μήπως η γάτα σου ζητά τη βοήθεια σου;
  Liked

  Τι τρόπους χρησιμοποιούν οι γάτες για να ζητήσουν βοήθεια; Τι είναι αυτοί οι περίεργοι ήχοι που βγάζουν; Υπάρχει κάποιος ήχος που εκπέμπει σινιάλο κινδύνου; Μάθετε περισσότερα στο άρθρο που ακολουθεί.

  Read more
 • Ποια ποσότητα φαγητού καλύπτει σωστά τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιου σου;
  28/01/2021
  Ποια ποσότητα φαγητού καλύπτει σωστά τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιου σου;
  Liked

  Ο έλεγχος των μερίδων φαγητού των κατοικίδιων μας είναι πολύ σημαντικός, διότι αφορά την πρόσληψη της σωστής ποσότητας θρεπτικών συστατικών που καθημερινά πρέπει να λαμβάνουν. Διαβάστε τις διατροφικές οδηγίες για τα κατοικίδιά μας από την Dr Attas, κτηνίατρο με έδρα στην κτηνιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Pennsylvania.

  Read more
 • 8 εντυπωσιακά πράγματα που επιβεβαιώνει η επιστήμη για τις γάτες.
  21/01/2021
  8 εντυπωσιακά πράγματα που επιβεβαιώνει η επιστήμη για τις γάτες.
  Liked

  Αν είσαι αρνητής της γάτας, τα παρακάτω 8 αποδεδειγμένα πράγματα που εξηγεί η επιστήμη, ίσως αλλάξουν τη γνώμη σου, ενώ, αν είσαι fan αυτού του αξιολάτρευτου οικιακού μας συντρόφου, θα θαυμάσεις ακόμα περισσότερο αυτά τα χνουδωτά πλασματάκια που ομορφαίνουν τη ζωή μας.

  Read more
 • 6 συμβουλές για να σταματήσει ο σκύλος σου να «ζητιανεύει» από το τραπέζι.
  14/01/2021
  6 συμβουλές για να σταματήσει ο σκύλος σου να «ζητιανεύει» από το τραπέζι.
  Liked

  Μήπως και ο δικός σας σκύλος "ζητιανεύει" φαγητό κάθε φορά που κάθεστε στο τραπέζι για να φάτε; Μήπως κάθε φορά στήνει ένα μοναδικό show ώστε να σας πείσει να του πετάξετε τον πολυπόθητο μεζέ; Μην απογοητεύεστε, διότι υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγείτε από τη ζητιανιά του συντρόφου σας και να απολαμβάνετε και πάλι τα γεύματα σας χωρίς τύψεις. Απλά ακολουθήστε τα tips που συγκεντρώσαμε για εσάς.

  Read more
 • Μία απλή παιδική εξήγηση για τη μικρή διάρκεια ζωής των σκύλων.
  07/01/2021
  Μία απλή παιδική εξήγηση για τη μικρή διάρκεια ζωής των σκύλων.
  Liked

  Διαβάστε για την εξιστόρηση ενός γεγονότος ευθανασίας σκύλου από έναν κτηνίατρο, και τα λόγια του 6χρονου ιδιοκτήτη του που του άλλαξαν τον τρόπο σκέψης και ζωής του. Ποιος είναι ο μυστικός κώδικας για μία πλήρη και ευτυχισμένη ζωή; Τι μαθήματα ζωής μας δίνουν οι σκύλοι;

  Read more
Showing 144 to 154 of 241 (22 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0