BLOG

  • 10 κλινικά συμπτώματα του σκύλου σου που ποτέ δεν πρέπει να αγνοήσεις
    31/08/2021
    10 κλινικά συμπτώματα του σκύλου σου που ποτέ δεν πρέπει να αγνοήσεις
    Liked

    Όταν ο σκύλος σου αρχίσει να συμπεριφέρεται παράξενα ή να είναι εκτός εαυτού, σίγουρα πανικοβάλλεσαι. Ενημερώσου για τα σημάδια που σίγουρα δεν μπορείς να αγνοήσεις.

    Read more
  • Γάτες πάνω στο αυτοκίνητο σου; Μάθε πως θα τις αντιμετωπίσεις
    29/07/2021
    Γάτες πάνω στο αυτοκίνητο σου; Μάθε πως θα τις αντιμετωπίσεις
    Liked

    Μήπως ψάχνεις λύσεις για να διώξεις μακριά τις γάτες από το αυτοκίνητο σου; Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε χρήσιμες συμβουλές για να τις απωθήσεις μακριά. Διάλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

    Read more
  • 7 λόγοι που απαγορεύουν την τιμωρία της γάτας σου
    28/07/2021
    7 λόγοι που απαγορεύουν την τιμωρία της γάτας σου
    Liked

    Κάθε γατογονέας γνωρίζει ότι οι γάτες έχουν περίεργη ιδιοσυγκρασία. Oι γάτες δείχνουν άριστα τη δυσαρέσκεια τους μέσω συμπεριφορών που είναι συνήθως απαράδεκτες για εμάς. Σίγουρα θα σπεύσεις να την τιμωρήσεις, αλλά οι ειδικοί λένε ότι αυτό όχι μόνο είναι αντιπαραγωγικό, αλλά και άδικο. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 7 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να τιμωρείς το φιλαράκι σου για τις κακές του συμπεριφορές.

    Read more
  • 5 λόγοι που σε δαγκώνει το χάμστερ σου και πως να το ελέγξεις.
    27/07/2021
    5 λόγοι που σε δαγκώνει το χάμστερ σου και πως να το ελέγξεις.
    Liked

    Ακόμα και αν θεωρούνται ιδανικά κατοικίδια για τα παιδιά, διότι είναι συνεσταλμένοι και στοργικοί σύντροφοι, τα χάμστερ σίγουρα δαγκώνουν κάποιες φορές. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε τους κυριότερους λόγους που ωθούν ένα χάμστερ να δαγκώσει.

    Read more
  • 10 συναρπαστικές πληροφορίες για τα κουνούπια
    26/07/2021
    10 συναρπαστικές πληροφορίες για τα κουνούπια
    Liked

    Ανάμεσα στη φαγούρα, το πρήξιμο από το τσίμπημα και τις μεταδιδόμενες ασθένειες από τα κουνούπια, εύκολα ξεχνάμε ότι αποτελούν ένα θαύμα της εξελικτικής διαδικασίας και τα υποτιμούμε ως μέλη του οικοσυστήματος μας. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 10 πράγματα που ξετυλίγουν το μυστήριο γύρω από αυτούς τους αιμοδιψείς θηρευτές.

    Read more
  • 22/07/2021
    11 λόγοι που όσοι άνδρες αγαπούν τους σκύλους τους γίνονται ιδανικοί σύζυγοι
    Liked

    Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε 11 λόγους που η αγάπη ενός άντρα για τον σκύλο του τον μετατρέπει αυτόματα σε ιδανικό σύζυγο για κάθε γυναίκα.

    Read more
  • 8 απροσδόκητοι λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να φτερνίζεται
    15/07/2021
    8 απροσδόκητοι λόγοι που κάνουν τον σκύλο σου να φτερνίζεται
    Liked

    Ο σκύλος σου, ο τετράποδος χνουδωτός σύντροφός σου φτερνίζεται όλη την ώρα; Είσαι σίγουρος ότι οφείλεται σε αλλεργία ή πρόβλημα στο ανώτερο αναπνευστικό του σύστημα; Στο άρθρο που ακολουθεί αναλύουμε 8 λόγους που προκαλούν το φτέρνισμα του συντρόφου μας.

    Read more
  • 6 λόγοι που κάνουν τη γάτα σου να απολαμβάνει την ξεκούραση επάνω σου.
    08/07/2021
    6 λόγοι που κάνουν τη γάτα σου να απολαμβάνει την ξεκούραση επάνω σου.
    Liked

    Η γάτα σας απολαμβάνει να κάθεται επάνω στην κοιλιά σας; Αυτή η πράξη ψυχικής ένωσης είναι πολύ ευεργετική τόσο για εμάς, διότι μας ρίχνει την πίεση του αίματος και μας χαλαρώνει, όσο και για αυτά, διότι ικανοποιούν κάποιες από τις ανάγκες τους. Ποιες είναι αυτές; Μάθε στο άρθρο που ακολουθεί.

    Read more
  • 13 εκπληκτικά πράγματα για τις μέλισσες που τις ξεχωρίζουν από τα άλλα ζώα
    01/07/2021
    13 εκπληκτικά πράγματα για τις μέλισσες που τις ξεχωρίζουν από τα άλλα ζώα
    Liked

    Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές πληροφορίες που αφορούν τις μέλισσες, αυτά τα μυστηριώδη έντομα, τα οποία βουίζουν διαρκώς ολόγυρα μας. Στο άρθρο που ακολουθεί θα γνωρίσετε 13 εκπληκτικά πράγματα για αυτές, που τις καταστούν έναν πραγματικά ανεκτίμητο θησαυρό για την επιβίωση μας,

    Read more
  • Συστροφή στομάχου και σκύλος: 5 πρώιμα σημάδια που ίσως τον σώσουν
    24/06/2021
    Συστροφή στομάχου και σκύλος: 5 πρώιμα σημάδια που ίσως τον σώσουν
    Liked

    Το πρήξιμο της κοιλιάς ενός σκύλου είναι από τα πιο σπαραξικάρδια θεάματα που βλέπουν στα επείγοντα περιστατικά οι κτηνίατροι ενός νοσοκομείου ζώων. Η συστροφή στομάχου οδηγεί σε μία αλληλουχία προβλημάτων που ίσως προκαλέσουν τον θάνατο σε λίγες ώρες, αν δεν γίνει θεραπεία. Υπάρχουν κάποιες ράτσες σκύλων που συγκριτικά με άλλες είναι πιο ευάλωτες σε αυτό το φαινόμενο. Αν αντιμετωπιστεί νωρίς, περίπου το 90-95% των περιπτώσεων σκύλων που χειρουργούνται θα επιβιώσουν.

    Read more
  • Κουνέλια Lionhead: Όλα όσα αφορούν αυτήν την περιπετειώδη φυλή
    17/06/2021
    Κουνέλια Lionhead: Όλα όσα αφορούν αυτήν την περιπετειώδη φυλή
    Liked

    Μήπως ψάχνεις τον νέο τριχωτό σου σύντροφο ή αναζητάς τη συμπλήρωση της γούνινης οικογένειας σου με την ιδανική προσθήκη κατοικίδιου; Αν ναι, τότε σκέψου σοβαρά την απόκτηση ενός «μικρού λιονταριού» δηλαδή ενός Lionhead κουνελιού. Στο άρθρο που ακολουθεί αναφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να γίνεις ένας υπεύθυνος κουνελο-γονέας.

    Read more
Showing 144 to 154 of 264 (24 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0