BLOG

  • Γιατί θέλει η γάτα σου να τρίβεται στα πόδια σου;
    05/02/2024
    Γιατί θέλει η γάτα σου να τρίβεται στα πόδια σου;
    Liked

    Μία σκηνή που ζουν συχνά όλοι οι γατογονείς είναι, όταν ο χνουδωτός τους σύντροφος τρίβεται γύρω από τα πόδια τους, καθώς περιμένει ανυπόμονα και με ενθουσιασμό το άνοιγμα της αγαπημένης του κονσέρβας φαγητού.

    Read more
  • Test DNA για γάτες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
    29/01/2024
    Test DNA για γάτες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
    Liked

    Στις Η.Π.Α., υπάρχον πάνω από 58 εκατομμύρια οικόσιτες γάτες και μόνο το 3% από αυτές έχουν καταγεγραμμένο γενεαλογικό δένδρο

    Read more
  • Γιατί ζουν πολλά χρόνια οι παπαγάλοι; Η απάντηση στο μυστικό τους.
    22/01/2024
    Γιατί ζουν πολλά χρόνια οι παπαγάλοι; Η απάντηση στο μυστικό τους.
    Liked

    Οι παπαγάλοι φημίζονται, όχι μόνο για τις ιδιαίτερες νοητικές τους ικανότητες, αλλά και για τη μεγάλη διάρκεια της ζωής τους.

    Read more
  • Τι επιθυμεί ο σκύλος σου για τη νέα χρονιά;
    15/01/2024
    Τι επιθυμεί ο σκύλος σου για τη νέα χρονιά;
    Liked

    Σίγουρα το νέο έτος μπορείς να αποφασίσεις να τρως λιγότερο ή να μην κοιτάς κάθε 5 λεπτά το κινητό σου. Έχεις, όμως τόση αυτοπειθαρχία για να τα καταφέρεις ? Αντί να ψάχνεις για συμφέρουσες προσφορές στα γυμναστήρια, γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές στη ζωή του κολλητού σου ? Αν δε γνωρίζεις ποιες είναι αυτές, άσε το φιλαράκι σου να σου τις υποδείξει με τα δικά λόγια. Άκουσε λοιπόν προσεκτικά τι έχει να σου πει:

    Read more
  • Γιατί λατρεύουν οι γάτες τα κουτιά;
    08/01/2024
    Γιατί λατρεύουν οι γάτες τα κουτιά;
    Liked

    Αν έχεις την τύχη να υπάρχει μία γάτα στο νοικοκυριό σου, τότε σίγουρα θα την έχεις δει να παίζει με μικρά ή μεγάλα κουτιά. Κάτι παράξενο φαίνεται να ελκύει τις γάτες προς αυτά τα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τα χρησιμοποιούν για πολλούς λόγους. Κυρίως όμως, οι γάτες τα χρησιμοποιούν ως κρυψώνες, σαν στρατηγικά σημεία για επίθεση προς τον στόχο τους ή ως αυτοσχέδια κρεβάτια.

    Read more
  • Χρειάζονται τα ψάρια φως;
    02/11/2023
    Χρειάζονται τα ψάρια φως;
    Liked

    Η απάντηση στο ερώτημα πόσο φως χρειάζεται ένα ενυδρείο δεν είναι ξεκάθαρη.Υπάρχουν νούμερα και εμπειρικοί κανόνες, όμως είναι όλα αυτά αξιόπιστα;Παρακάτω θα αναφέρουμε πόσο χρήσιμος είναι ο φωτισμός σε ένα ενυδρείο,  τι είναι το μπλε φως και πόσο φως χρειάζεται το ενυδρείο σου.

    Read more
  • 4 μύθοι για τους μικρόσωμους σκύλους που καταρρίπτονται
    27/10/2023
    4 μύθοι για τους μικρόσωμους σκύλους που καταρρίπτονται
    Liked

    Μήπως ο μικρόσωμος φίλος σου γαβγίζει σαν Μολοσσός και έχει το θάρρος ενός λιονταριού; Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που έχεις αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο. Πολλοί κάτοχοι μικρόσωμων φυλών σκύλων έχουν υιοθετήσει την άποψη ότι είναι ζωηροί και θορυβώδεις και διασκεδάζουν πολύ, όταν τους φοράνε ρούχα με στυλ. Μικρόσωμοι σκύλοι, όπως τα Bichon Frise και τα Chihuahuas είναι τόσο θαρραλέοι, όσο και τα German Shepherds ή τα Rottweilers. Μόλις έφθασε η στιγμή της απομυθοποίησης κάποιων απόψεων για τα...

    Read more
  • Πόσο χρόνο μπορεί να μείνει μόνη της μια γάτα;
    23/10/2023
    Πόσο χρόνο μπορεί να μείνει μόνη της μια γάτα;
    Liked

    Σίγουρα όλοι οι γατογονείς θα ήθελαν να μείνουν σπίτι τους για πάντα, ώστε να χαϊδεύουν και να παίζουν με τη γάτα τους, όμως οι υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας, δεν τους το επιτρέπουν.

    Read more
  • Πώς μπορείς να βοηθήσεις έναν υπερδραστήριο σκύλο;
    16/10/2023
    Πώς μπορείς να βοηθήσεις έναν υπερδραστήριο σκύλο;
    Liked

    Υπερδραστήριος σκύλος: Διαβάστε στο άρθρο του PetFan πώς μπορείς να βοηθήσεις έναν υπερδραστήριο σκύλο και πώς να συμβιώσεις μαζί του.

    Read more
  • Μπορούν τα πουλιά να επικοινωνούν μέσω κινητών και tablets;
    02/10/2023
    Μπορούν τα πουλιά να επικοινωνούν μέσω κινητών και tablets;
    Liked

    Οι παπαγάλοι είναι εξαιρετικά έξυπνα και κοινωνικά ζώα που χρειάζονται πνευματική διέγερση και αλληλεπιδράσεις με τους ομόφυλους τους, ώστε να παραμένουν υγιείς και ευτυχισμένοι.

    Read more
  • Ποια πράγματα μπορούν να φοβίζουν τη γάτα σου;
    25/09/2023
    Ποια πράγματα μπορούν να φοβίζουν τη γάτα σου;
    Liked

    Σίγουρα γνωρίζεις το ανεπτυγμένο ένστικτο της γάτας σου, τη διαρκή εγρήγορση και τις αστραπιαίες αντιδράσεις της.Όλα αυτά περιλαμβάνονται μέσα στον μηχανισμό της επιβίωσης των υπέροχων αυτών τετράποδων φίλων μας.Όμως, τα φιλαράκια μας, όπως και οι άνθρωποι, βιώνουν έντονα τα άγχη και τους φόβους τους.

    Read more
Showing 23 to 33 of 261 (24 Pages)
Blog navigation

Κατηγορίες Blog

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0