• -10%
  • Χωρίς απόθεμα
ROYAL CANIN DOG BOXER PUPPY 3K
search
  • ROYAL CANIN DOG BOXER PUPPY 3K
ROYAL CANIN DOG BOXER PUPPY 3K

ROYAL CANIN DOG BOXER PUPPY 3K | Petfan

ROYAL CANIN DOG BOXER PUPPY 3K

Ολοκληρωμένη διατροφή για κουτάβια Boxer. Μέχρι τους 15 μήνες.

3 kg
24,90 € 22,41 €

Μη διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Για την ανάπτυξή τους τα νεαρά κουτάβια Boxer έχουν ανάγκη από μια τροφή, η οποία να είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες τους. Κυρίως οι αρθρώσεις και οι μύες πρέπει να αναπτυχθούν αρμονικά και ομοιόμορφα για μακρά υγεία. Πολύτιμες, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και πρεβιοτικά υποστηρίζουν την υγεία της πέψης, η οποία συχνά στην περίπτωση των νεαρών σκύλων είναι αρκετά ευαίσθητη. Ο Boxer είναι ένας πολύ δραστήριος και ζωηρός σκύλος, του οποίου οι αρθρώσεις συχνά επιβαρύνονται αρκετά. Ο Boxer έχει μεγάλη καρδιά και δυνατούς μύες. Ταυτόχρονα όμως είναι γνωστός για την προδιάθεση που έχει σε καρδιακές παθήσεις. Ακριβώς για αυτόν το λόγο, από την αρχή ακόμα της ζωής του χρειάζεται μία τροφή αντίστοιχη των αναγκών του.

Εξαιτίας του χαρακτηριστικού του σωματότυπου με μικρά άκρα και ελαφρώς προεξέχουσα κάτω γνάθο (βραχυκέφαλος τύπος), ο Μπόξερ έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη τεχνική λήψης τροφής. Έχει επίσης την τάση να καταπίνει την τροφή του χωρίς πρώτα να την έχει μασήσει καλά. Όπως συμβαίνει και με πολλούς άλλους μεγαλόσωμους σκύλους, το στομάχι του Μπόξερ είναι πιο ευαίσθητο σε σχέση με πιο μικρόσωμους σκύλους.

Η Royal Canin Breed Boxer Puppy είναι μια ξηρά τροφή ειδικά προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των κουταβιών Boxer στην ανάπτυξη, μέχρι 15 μηνών:

  • Διατήρηση μυϊκής μάζας & προστασία των αρθρώσεων: η Royal Canin Boxer Puppy υποστηρίζει τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και συμβάλλει χάρη στο ιδανικό πρωτεϊνικό περιεχόμενο (30%), στην υψηλή περιεκτικότητα σε L-καρνιτίνη, χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη καθώς και λιπαρά οξέα Ω3 (EPA/DHA) στην ανάπτυξη και προστασία των αρθρώσεων

  • Ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών: ένα ειδικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα συμβάλλει στην ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών άμυνας του κουταβιού

  • Βέλτιστη λήψη τροφής: χάρη στο εργονομικό σχήμα της κροκέτας η λήψη τροφής διευκολύνεται και ενθαρρύνεται η μάσηση του κουταβιού Boxer

  • Βέλτιστη πέψη: ελαχιστοποίηση ανεπιθύμητων βακτηριακών διαδικασιών ζυμώσεων μέσω πολύ περιορισμένου ποσοστού δυσκολοχώνευτων πρωτεϊνών και συμπλήρωμα φυτικών ινών για καλή και υγιή χώνεψη

 

Συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης:

Η Royal Canin Breed Boxer Puppy είναι μια πλήρης τροφή για κουτάβια στην ανάπτυξη.

Για ανάμειξη με νερό, λάβετε υπόψη σας τις ποσότητες που αναγράφονται στη συσκευασία.

 

Ηλικία σε Μήνες

Τελικό βάρος
26 kg

Τελικό βάρος
32 kg

Τελικό βάρος
36 kg

2

255 g

269 g

278 g

3

315 g

340 g

357 g

4

342 g

371 g

391 g

6

391 g

456 g

498 g

7

404 g

475 g

519 g

8

390 g

459 g

505 g

10

356 g

418 g

472 g

12

322 g

377 g

414 g

14

320 g

373 g

408 g

16

Boxer Adult

Boxer Adult

Boxer Adult


Οι αναφερόμενες ποσότητες αποτελούν κατευθυντήριες γραμμές και πρέπει να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των σκύλων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σύνθεση:
πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), καλαμπόκι, ρύζι, ζωικό λίπος, φυτικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος*, κτηνάλευρο αραβοσίτου, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), σιτάλευρο, χοιρινές πρωτεΐνες (αποξηραμένες)*, πολτός σακχαρότευτλων, μέταλλα, ιχθυέλαιο, έλαιο καρύδας, λιγνοκυτταρίνη, έλαιο σόγιας, φρουκτοολιγοσακχαρίτες (0,34 %), ψύλλιο (φλοιός και σπόροι), υδρόλυμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), υδρόλυμα από οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης), εκχύλισμα μαγιά (πηγή β-γλυκάνων), άλευρο καλέντουλας (πηγή λουτεΐνης), υδρόλυμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης).
*L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες υψηλής βιολογικής αξίας.

Πρόσθετα:
Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
βιταμίνη A (29.500 IE/kg), βιταμίνη D3 (800 IE/kg), βιταμίνη E (590 mg/kg), E1 [σίδηρος] (40 mg/kg), E2 [ιώδιο] (4 mg/kg), E4 [χαλκός] (12 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (52 mg/kg), E6 [ψευδάργυρος] (133 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,09 mg/kg), L-καρνιτίνη (400 mg/kg).
Τεχνολογικά πρόσθετα: κλινοπτιλόλιθος ιζηματικής προέλευσης (10 g/kg).
Οργανοληπτικά πρόσθετα:
Εκχύλισμα Yucca (125 mg/kg).
περιέχει συντηρητικά και αντιοξειδωτικά.


Αναλυτικά συστατικά

πρωτεΐνη

30.0 %

ακατέργαστες λιπαρές ουσίες

18.0 %

ακατέργαστες ίνες

1.8 %

ακατέργαστη τέφρα

7.5 %

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0