ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΧΑΡΤΗΣ)

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 10:00 η ώρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτελούνται με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, την ίδια εργάσιμη ημέρα εκτός εάν επιθυμείτε άλλη μέρα για την οποία θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 10:00, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, κατόπιν συνεννόησης.

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής (χάρτης) άνω του ποσού των 25 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος μεταφοράς και εκτελούνται πάντα με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής (χάρτης) κάτω του ποσού των 25 ευρώ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με το ποσό των 3 ευρώ και εκτελούνται πάντα με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής, εκτός (χάρτη) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με το ποσό των 7 ευρώ και εκτελούνται πάντα με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα η μεταφορά να πραγματοποιηθεί με άλλο μέσο (courier, μεταφορική εταιρεία) κατόπιν δική σας επιθυμίας, αλλά σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί να υπογράψετε ένα διπλότυπο παραστατικό παραλαβής των προϊόντων. Το παραστατικό αυτό υποδηλώνει την ορθή παραλαβή των προϊόντων και της εξόφληση τους προς την εταιρεία.

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ)

Όλες οι παραδόσεις εκτός Αττικής πραγματοποιούνται με την εταιρεία Speedex ταχυμεταφορές.

 

ΚΙΛΑ ΔΕΜΑΤΟΣ  ΘΕΣ/ΝΗ  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔ. ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔ.
     
Απο 0-5 kg Δωρέαν άνω των 30 Δωρέαν άνω των 50 Δωρέαν άνω των 60
     
Κάτω των 30 Κάτω των 50 Κάτω των 60
2,80 € 2,80 € 2,80 €
     
ΘΕΣ/ΝΗ  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔ. ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔ.
Από 5-20kg Δωρέαν άνω των 30 Δωρέαν άνω των 50 Δωρέαν άνω των 60
     
Κάτω των 30 Κάτω των 50 Κάτω των 60
4,50 € 5,50 € 6,50 €
Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 20 κιλών θα ισχύει extra χρέωση 0,9 ευρώ ανά κιλό.
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για πακέτα μόνο μέχρι 20 κιλά. Από τα 20 κιλά και πάνω ισχύουν οι extra χρεώσεις.


 

Για δυσπρόσιτες περιοχές: Εκτός των πρωτευουσών των νομών ή των νησιών ή των μεγάλων αστικών κέντρων, ισχύει 5 ευρώ extra κόστος ανά παραγγελία

(Σε περίπτωση εμφάνισης του ανωτέρου ποσού σε ΤΚ περιοχών που μπορεί να θεωρούνται κοντά στο τοπικό υποκατάστημα speedex, καλέστε μας 

για διευρκίνιση ΠΡΙΝ την τοποθέτηση της παραγγελίας σας).

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στο δίκτυο μεταφορών της SPEEDEX, οι χρόνοι παράδοσης της SPEEDEX μπορεί να είναι μεγαλύτεροι 

σε περιόδους εορτών - αργιών.

Κατά την παράδοση οφείλει ο πελάτης να κάνει έλεγχο μπροστά στον αποστολέα για ενδεχόμενη φθορά στο δέμα του, διότι μετά την παράδοση δεν θα αναγνωρίζεται τυχόν φθορά ή αλλοίωση στα προϊόντα.

Για προϊόντα μεγάλου ογκομετρικού βάρους (σπιτάκια, ενυδρεία, μεγάλα ονυχοδρόμια κτλ) υπάρχει extra κόστος στην μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α. (24%)

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0