• -25%
  • Νέο
PROPLAN DOG ADULT ROBUST SENS. 2+ ΑΡΝΙ
search
  • PROPLAN DOG ADULT ROBUST SENS. 2+ ΑΡΝΙ
PROPLAN DOG ADULT ROBUST SENS. 2+ ΑΡΝΙ

PROPLAN DOG ADULT ROBUST SENS. 2+ ΑΡΝΙ | Petfan

PROPLAN DOG ADULT ROBUST SENS. 2+ ΑΡΝΙ

Ολοκληρωμένη διατροφή για ενήλικα μεγαλόσωμα σκυλιά. Πλούσια σε αρνί. Πάνω από τα δύο έτη.

14k
92,50 € 69,37 €

Διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

​PURINA® PRO PLAN® Large Robust Adult Sensitive Digestion με OPTIDIGEST® Πλούσια σε Αρνί

Mια Πλήρης τροφή για μεγαλόσωμους ενήλικους σκύλους με μυώδη σωματική διάπλαση και ευαίσθητη πέψη.

Η PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Robust με OPTIDIGEST® αποτελεί μια εύπεπτη τροφή που παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για μακροχρόνια υγεία.

Η συνταγή της PURINA® περιέχει OPTIDIGEST®, έναν ειδικό συνδυασμό από θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν το πεπτικό σύστημα.

Η PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Robust με OPTIDIGEST® είναι μια Πλήρης τροφή για μεγαλόσωμους ενήλικους σκύλους με μυώδη σωματική διάπλαση και ευαίσθητη πέψη.

Η τροφή για ενήλικους σκύλους PURINA® PRO PLAN DOG® Large Robust με OPTIDIGEST® περιέχει Πρεβιοτικά που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνουν τα μπιφιντοβακτήρια για καλύτερη ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας, καθώς και συγκεκριμένα συστατικά που υποστηρίζουν την εντερική υγεία και τη καλή σύσταση των κοπράνων.

Με υψηλής ποιότητας κομμάτια αρνιού, αποτελεί μια προηγμένη διατροφή που θα λατρέψει ο σκύλος σας και θα είστε σίγουροι πως του παρέχετε τη σωστή διατροφή που χρειάζεται.

Οι διατροφικές ανάγκες των μεγάλων σκύλων ποικίλλουν ανάλογα με το σωματότυπό τους - εάν είναι μυώδεις ή αθλητικοί. Αυτή η συνταγή είναι ειδικά σχεδιασμένη για μυώδη σωματική διάπλαση.

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0