• -20%
ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ STADIUM 49.5X34X33cm
search
  • ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ STADIUM 49.5X34X33cm
ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ STADIUM 49.5X34X33cm

ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ STADIUM 49.5X34X33cm | Petfan

ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ STADIUM 49.5X34X33cm

Κλουβί για χάμστερ.

2.2 kg
FERPLAST
66,90 € 53,52 €

Διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το stadium είναι το ιδανικό κλουβί για όλα τα χάμστερ που τους αρέσει να κρατιούνται σε καλή κατάσταση. Έρχεται με τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας, τα  σχέδια βασίζονται σε αθλήματα όπως η κολύμβηση, το τένις και το μπέιζμπολ.

Το stadium έρχεται πλήρες με χρήσιμα αξεσουάρ, όπως μια φωλιά, μια ρόδα, η οποία είναι απαραίτητη για την άσκηση, μια ταΐστρα, μια ποτίστρα, ένα μικρό ράφι και μια σκάλα.
Το κλουβί χωρίζεται σε δύο επίπεδα για τις διάφορες στιγμές της ημέρας: το ανώτερο επίπεδο είναι για φαγητό και νερό και το χαμηλότερο επίπεδο είναι πιο ήσυχο και ιδανικό για ξεκούραση. Το stadium έχει στέγη από συρματόπλεγμα, το οποίο επιτρέπει τη σωστή ροή του αέρα και αφαιρείται εύκολα για καθαρισμό.
Διασκεδάστε δημιουργώντας νέους δρόμους και χώρους παιχνιδιού για το χάμστερ σας! Το stadium, στην πραγματικότητα, είναι ένα σπονδυλωτό κλουβί, σχεδιασμένο να συνδέεται με άλλες μονάδες που ζουν τα χάμστερ, μέσω αξεσουάρ ή διαφανείς

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0