• Νέο
SHEBA NAT.COLL. ΦΑΚ. ΘΑΛΑΣ. ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 4Χ85ΓΡ.
search
  • SHEBA NAT.COLL. ΦΑΚ. ΘΑΛΑΣ. ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 4Χ85ΓΡ.
SHEBA NAT.COLL. ΦΑΚ. ΘΑΛΑΣ. ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 4Χ85ΓΡ.

SHEBA NAT.COLL. ΦΑΚ. ΘΑΛΑΣ. ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 4Χ85ΓΡ. | Petfan

SHEBA NAT.COLL. ΦΑΚ. ΘΑΛΑΣ. ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 4Χ85ΓΡ.

Υγρή τροφή για γάτες σε φακελάκια. Με διάφορα θαλασσινά σε σάλτσα.

2,60 €

Διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Συσκευασία με 4 φακελάκια πλήρους υγρής τροφής, με κομματάκια θαλασσινών σε σάλτσα, για ενήλικες γάτες. Παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά, βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Γαρνίρονται με θρεπτικά λαχανικά και λιναρέλαιο. Δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά. Η συσκευασία περιέχει: 1 x Σολομό, 1 x Τόνο, 1 x Μπακαλιάρο, 1 x Ψάρια Ωκεανού.

Χαρακτηριστικά

Τέλεια σχεδιασμένα γεύματα με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Αυτές οι συνταγές δίχως σιτηρά θα ενθουσιάσουν τη γάτα σας με τα καλύτερα προϊόντα της φύσης

Γαρνιρισμένα με θρεπτικά λαχανικά και λιναρέλαιο

Τα κομματάκια κρέατος είναι ήπια μαγειρεμένα για να διατηρούν τη νόστιμη γεύση και την ποιότητα των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών μας

Η νόστιμη αυθεντική γεύση επιτυγχάνεται χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά

Συσκευασία: 4 x 85g

Κατάλληλη για ενήλικες γάτες (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 16.0 mg.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σύνθεση

Με Σολομό: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων σολομός 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων μιξ αποξηραμένης κολοκύθας και παστινάκης 1%, που ισοδυναμεί με μιξ κολοκύθας και παστινάκης 5.7%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.

Με Ψάρια Ωκεανού: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων ψάρι του ωκεανού 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων αποξηραμένες τομάτες 0.7%, που ισοδυναμεί με τομάτες 9.1%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, έλαια και λίπη* (εκ των οποίων λινέλαιο 0.2%), σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.

Με Τόνο: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων τόνος 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων μιξ αποξηραμένων αρακά και καρότων 1%, που ισοδυναμεί με μιξ αρακά και καρότων 5.6%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, έλαια και λίπη* (εκ των οποίων λινέλαιο 0.2%), σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.

Με Μπακαλιάρο: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων μπακαλιάρος 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων μιξ αποξηραμένων καρότων και αρακά 1%, που ισοδυναμεί με μιξ καρότων και αρακά 5.6%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.

Αναλυτικά Συστατικά

Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 8.5%

Ολικές Λιπαρές Ουσίες 4.6%

Ακατέργαστη Τέφρα 1.9%

Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.20%

Υγρασία 82.0%

Πρόσθετες ύλες ανά kg ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0