FRISKIES ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΑΤΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 85GR
search
  • FRISKIES ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΑΤΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 85GR
FRISKIES ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΑΤΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 85GR

FRISKIES ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΑΤΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 85GR | Petfan

FRISKIES ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΑΤΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ 85GR

Γευστική μερίδα υγρής τροφής, πλούσια σε κοτόπουλο. Σε σάλτσα.

85 gr
0,54 €

Διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Νόστιμες και θρεπτικές συνταγές που παρασκευάζονται με επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας. Η μοναδική προσωπικότητα της γάτας αποτελεί κάτι πολύ ιδιαίτερο για το σπίτι σας και προσφέρει χαρά στη ζωή σας. Για αυτό το λόγο η Friskies της παρέχει την τροφή που αγαπά και χρειάζεται, για να μπορεί να συνεχίζει να σας εκπλήσσει και να σας συναρπάζει κάθε ημέρα. Στα FRISKIES®, η δέσμευση μας απέναντι σας είναι να σας εξασφαλίζουμε πάντοτε: Μια σειρά προϊόντων με υπέροχη γεύση. Η οποία παρέχει 100% πλήρη και ισορροπημένη τροφή με επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας. Παρασκευασμένη από τους ειδικούς της Purina με περισσότερα από 85 έτη εμπειρίας στη διατροφή των κατοικιδίων. Friskies® για να μπορεί η γάτα σας να συνεχίσει να σας προσφέρει αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο που κάνει το σπίτι σας, σπιτικό. Δοκιμάστε ολόκληρη τη σειρά από τις νόστιμες συνταγές μας και προσφέρετε στη γάτα σας κάτι διαφορετικό κάθε μέρα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιταμίνη Α: 541;Βιταμίνη D3: 83;mg/kg:Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: 19.0;Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: 0.24;Πενταένυδρος θειικός χαλκός: 2.14;Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: 3.7;Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: 31

Σύνθεση:  Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, ανόργανα άλατα, σάκχαρα.

Αναλυτικά συστατικά: Υγρασία: 84%, Πρωτεΐνη: 6,0%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 2,3% Ακατέργαστη τέφρα: 1,6% Ακατέργαστες ιατροφικές ίνες: 0.1%.

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0