• -14%
PURINA CAT NF 1.5K
search
  • PURINA CAT NF 1.5K
PURINA CAT NF 1.5K

PURINA CAT NF 1.5K | Petfan

PURINA CAT NF 1.5K

Κλινική διατροφή για γάτες με προβλήματα στα νεφρά.

1.5 kg
28,50 € 24,51 €

Διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η NF Renal Function για γάτες είναι μια νόστιμη πλήρης κτηνιατρική δίαιτα που βοηθά στη διαχείριση των γάτων με χρόνια νεφρική νόσο. Η NF Renal Function για γάτες περιέχει περιορισμένη ποσότητα φωσφόρου αφού έχει αποδειχθεί ότι το στοιχείο αυτό συμβάλλει στην εξέλιξη της ασθένειας. Επίσης περιέχει περιορισμένες αλλά υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του σχηματισμού ουραιμικών τοξινών, με κλινικό όφελος σε νεφροπαθείς ασθενείς, ενώ παράλληλα βοηθά στην ελαχιστοποίηση της απώλειας της μυϊκής μάζας.Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που επίσης βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της φλεγμονής και στη βελτίωση της αιμοδυναμικής του νεφρού. Σημειώστε ότι η NF Renal Function για γάτες δεν συστήνεται σε γάτες που χρειάζονται υψηλή πρόσληψη θερμίδων όπως έγκυες γάτες ή γατάκια στην ανάπτυξη. Συστήνεται η συμβουλή του κτηνιάτρου πριν από τη χρήση και πριν από την παράταση της περιόδου χρήσης.

• Περιορισμένος διαιτητικός φώσφορος που βοηθά στην υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας σε περιπτώσεις χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και την επιβράδυνση της εξέλιξης της χρόνιας νεφρικής νόσου

• Περιορισμένα επίπεδα από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του σχηματισμού ουραιμικών τοξινών, με κλινικό όφελος σε νεφροπαθείς ασθενείς.

• Υψηλή γευστικότητα που εξασφαλίζει τη συμμόρφωση του ασθενούς, απαραίτητη για την μακροχρόνια διαχείριση της νεφρικής ανεπάρκειας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σύνθεση: άλευρο αραβοσίτου, ρυζάλευρο, άλευρο σόγιας, σιτάλευρο, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, ζωικό λίπος, άλευρο γλουτένης σίτου, υδρολυμένες πρωτεΐνες , αποξηραμένο αυγό, ίνες μπιζελιού, αφυδατωμένος πολτός σακχαρότευτλου, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ιχθυέλαιο, ανόργανα άλατα, μαγιά.

 

Αναλυτικά στοιχεία:

Υγρασία: 6,5%

Πρωτεΐνες: 26%

Λίπη: 12%

Απαραίτητα λιπαρά οξέα: 1,28%

Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα: 1,28%

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: 0,37%

Υδατάνθρακες: 48%

Ακατέργαστες ίνες: 3%

Ασβέστιο:0,6%

Φώσφορος:0,5%

Κάλιο:0,8%

Νάτριο:0,2%

Ταυρίνη: 1500mg/kg

Βιταμίνη Ε: 550mg/kg

Μεταβολιστέα ενέργεια(ME)*: 3,6kcal/g

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0