• -10%
FELIWAY FRIENDS DIFFUSER+REFILL 48ML
search
  • FELIWAY FRIENDS DIFFUSER+REFILL 48ML
FELIWAY FRIENDS DIFFUSER+REFILL 48ML

FELIWAY FRIENDS DIFFUSER+REFILL 48ML | Petfan

FELIWAY FRIENDS DIFFUSER+REFILL 48ML

Ηλεκτρική συσκευή με φερορμόνη για την χαλάρωση του περιβάλοντος της γάτας.

100 gr
CEVA
38,90 € 35,01 €

Διαθέσιμο

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το Feliway Friends Diffuser είναι ιδανικο για ένα σπίτι με πολλές γάτες, όπου συνήθως παρουσιάζουν ενδείξεις εντάσεων ή συγκρούσεων. Η ζωή σε ένα σπίτι με πολλά γατιά μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά όταν προκύψει σύγκρουση.

Μπορεί να βοηθήσει στην διευκόλυνση σε δύσκολες καταστάσεις και να ηρεμήσει τα πράγματα. Οι γάτες είναι μοναχικοί κυνηγοί και πολλές βλέπουν τις άλλες γάτες ως πιθανή απειλή για το φαγητό τους.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και πολλές φορές μάχες μεταξύ των κατοικίδιων ζώων σας.

 Οι περισσότερες γάτες τα βρίσκουν γρήγορα ξανά μεταξύ τους, αλλά για μερικές μπορεί να μετατραπεί σε μακρόχρονη διαμάχη, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει σε δραστικά μέτρα, όπως η απομάκρυνση ή περιορισμός μιας από τις γάτες. 

Η ηλεκτρική συσκευή του Feliway Friends είναι το μοναδικό κλινικά αποδεδειγμένο προϊόν που συμβάλλει στη μείωση των συγκρούσεων και της επιθετικότητας μεταξύ των κατοικίδιων γάτων.

Διαθέτοντας ένα συνθετικό αντίγραφο της φερομόνης που καθιστά τη γάτα κατευνασμένη (CAP) που παράγεται φυσικά από τη μητέρα μετά τον τοκετό, συμβάλλει στη δημιουργία ενός δεσμού μεταξύ της μητέρας και του μικρού γάτου και δημιουργεί ένα αρμονικό περιβάλλον όπου τα γατάκια της αισθάνονται ασφαλή.

Το Feliway Friends της Ceva έχει το ίδιο αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται στο σπίτι και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά να ζούν οι γάτες όλες μαζί σε αρμονία.

ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ FELIWAY FRIENDS:

  • Ηλεκτρική συσκευή με φιάλη γεμάτη φερομόνη

  • Ιδανικό για νοικοκυριά με πολλές γάτες και συνεχείς συγκρούσεις

  • Με φερομόνη που ηρεμεί την γάτα σας και την βοηθάει στην συμβίωση

  • Βοηθάει στην μείωση των συγκρούσεων μεταξύ των γάτων και αποτρέπει καταστάσεις όπως ο καυγάς, η παρεμπόδιση, το κυνηγητό και το επίμονο βλέμμα

  • Άμεσα αποτελέσματα – Μειώνει αισθητά τις συγκρούσεις εντός μίας εβδομάδας

  • Κλινικά αποδεδιεγμένο προϊόν που συμβάλλει στα παραπάνω προβλήματα

  • Καλύπτει μία περιοχή 50 -70 τ.μ.

Το Feliway Friends είναι ένα συνθετικό αντίγραφο της φερομόνης κατευνασμού που εκκρίνουν οι θηλάζουσες μητέρες για τα μικρά τους αμέσως μετά τη γέννα, δίνοντας τους την αίσθηση της ασφάλειας. Αυτό το «μήνυμα αρμονίας» βοηθάει τα νεογέννητα να νιώσουν ηρεμία και να δημιουργήσουν έναν αρμονικό δεσμό μεταξύ τους. Το Friends είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τις εντάσεις και τον αριθμό των συγκρούσεων σε κατοικίες με πολλές γάτες.

Ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την αρμονική συμβίωση:

 Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετά μπολ φαγητού για όλες τις γάτες στο σπίτι. Τοποθετήστε τα μπολ σε διαφορετικά σημεία στον χώρο ώστε να αποφύγετε να τρώνε όλα τα γατιά στον ίδιο χώρο.

 Επίσης, σιγουρευτείτε ότι κάθε γάτα έχει την δική της λεκάνη. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείτε τις προτιμήσεις κάθε γάτας π.χ  οι μεγαλύτερες γάτες ενδεχομένως να μην θέλουν να χρησιμοποιούν την ίδια αμμοδόχο με τις μικρότερες και για αυτό πρέπει να υπάρχουν αρκετές λεκάνες για κάθε γάτα μεμονωμένα.

Παρέχετε μέρη διαφυγής που να είναι διαθέσιμα όλη την ώρα για τις γάτες σας, καθώς και θέσεις για να κρύβονται σε περίπτωση που το χρειάζονται. Να θυμάστε, ότι όταν μία γατα είναι στρεσαρισμένη, φοβάται ή θέλει κάποια ιδιωτικότητα, της αρέσει να πηγαίνει σε περιοχές ζεστές, ήσυχες, ασφαλής και κυρίως εκεί που μπορούν να είναι μόνες.

Πως να χρησιμοποιήσω το Feliway Friends Diffuser

  • Είναι πολύ εύκολο στην χρήση, απλά βιδώστε το φιαλίδιο στην συσκευή και συνδέστε το σε μία ηλεκτρική πρίζα.

  • Μην βγάλετε την συσκευή, γιατί θα σταματήσει η λειτουργία της φερομόνης

  • Μην την τοποθετήσετε κάτω απο ράφια, πίσω από πόρτες κλπ καθώς δεν θα λειτουργήσει σωστά

  • Το φιαλίδιο 48ml διαρκεί για περίπου 4 εβδομάδες (30 μέρες)

  • Μετά από χρήση 6 μηνών χρειάζεται να αντικαταστήσετε την ηλεκτρική συσκευή

favorite_border
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αγαπημένα μου.

Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα αγαπημένα προϊόντα.

favorite_border 0