ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΧΑΡΤΗΣ)

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 10:00 η ώρα από Δευτέρα έως και Σάββατο, εκτελούνται με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, την ίδια εργάσιμη ημέρα και έως τις 22:00 εκτός εάν επιθυμείτε άλλη μέρα για την οποία θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 10:00, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, κατόπιν συνεννόησης.

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής (χάρτης) άνω του ποσού των 25 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος μεταφοράς και εκτελούνται πάντα με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής (χάρτης) κάτω του ποσού των 25 ευρώ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με το ποσό των 3 ευρώ και εκτελούνται πάντα με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής, εκτός (χάρτη) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με το ποσό των 7 ευρώ και εκτελούνται πάντα με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα η μεταφορά να πραγματοποιηθεί με άλλο μέσο (courier, μεταφορική εταιρεία) κατόπιν δική σας επιθυμίας, αλλά σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί να υπογράψετε ένα διπλότυπο παραστατικό παραλαβής των προϊόντων. Το παραστατικό αυτό υποδηλώνει την ορθή παραλαβή των προϊόντων και της εξόφληση τους προς την εταιρεία.

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ)

Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο πελάτης θα πρέπει να υποδείξει τον τρόπο αποστολής των προϊόντων που επιθυμεί (courier, μεταφορική εταιρεία, πρακτορείο ή άλλο τρόπο).

Η εταιρεία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα στην έδρα ή το σημείο παράδοσης του μεταφορέα εντός Αττικής και η υπογραφή του στο διπλότυπο παραστατικό παραλαβής των προϊόντων αποδεικνύει την ορθή παράδοση τους.

Το κόστος και ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

Η εταιρεία ευθύνεται μόνο για την παράδοση τους μέχρι το σημείο απόθεσης (όπως παραπάνω).

Σε περίπτωση που η μεταφορά δεν μπορεί να εκτελεστεί στα προαναφερθέντα χρονικά όρια (ανωτέρα βία, απεργίες, καιρικές συνθήκες), ο πελάτης θα ενημερώνεται και θα του επιστρέφονται τα χρήματα εντός δυο εβδομάδων εφόσον το επιθυμεί.

Ως ημερομηνία έναρξης της παραγγελίας λαμβάνεται η ημερομηνία εξόφλησης της (

Με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal).

Τα οποιαδήποτε κόστη μεταφοράς των προϊόντων δεν επηρεάζουν και συνεπώς δεν μεταβάλλουν τις τελικές τιμές των προϊόντων όπως αυτές αναγράφονται στο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. 

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ «PET FAN»

ΑΦΜ : 082864093

ΔΟΥ : ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΕΔΡΑ : Ε.Ο. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ – ΚΑΛΑΜΟΥ, ΘΕΣΗ ΝΤΑΡΑΜΠΟΥΖΙ 19014 ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΓΕΜΗ : 1821901000